Brockwell Park House is a suburban family home in East Dulwich, London. The client and architect opted to modernise the original structure, both internally and externally, rather than building a new structure on the site. As the property is set back from the main road, there was more freedom to extend the existing structure and to add to the external fabric of the building.

TALL were commissioned to provide the structural design for the renovation of the entire property, including front and rear extensions and changes to the internal layout of the house. A structural feature includes the use of fin columns behind the glass façades of the rear extension which support the green roof whilst minimising the impact on the view of the garden from the dining area.

The project was completed in September 2013.

Architect: